Over ons

Classics bar restaurant bestaat sinds 01 augustus 2007 en wordt geleid door de jonge Belgische onderneemster, Patricia Brunswyck.

Vanuit haar opleiding in de hotelschool "Ter Groene Poorte" in Brugge (Belgie) groeide al snel de droom om later een eigen restaurant te leiden.

Na enkele jaren werkervaring vertrok ze naar de zon, Bon bini Curacao!
Daar ondekte ze na twee jaar het Livingstone Jan Thiel Resort. Het was liefde op het eerste zicht. 
De lange moeilijke periode welke het restaurant achter zich had was toch geen reden om het niet over te nemen en de rug toe te keren?

Na enkele weken van aanvoelen wat de gasten verlangden, bloeide het restaurant helemaal open. De  bijkomende combinatie in het organiseren van events maakte het al snel als "the place to be" op dit prachtige eiland!


 

       

Classics bar restaurant is omgetoverd tot een sfeervol en levendig restaurant.

Sinds januari 2014 is Classics getransformeerd tot een restaurant met een gezellige buiten keuken. Na een kleine verbouwing is het loungegedeelte nog duidelijker geworden met een stijlvolle  RUM BAR waar men ook kan genieten van de aller bekende Hollandse snacks en  heerlijke cocktails besteld kunnen worden. De verbouwing heeft ook voor het restaurant veel verbetering gebracht. Het is nu een overzichtelijk restaurant waar heerlijk gegeten kan worden en waar u de kruiden voor de thee gewoon uit de tuin kan halen.

Het is koloniaal ingericht en volledig open met uitzicht op een van de grootste en mooiste zwembaden van het eiland.
Het restaurant is omringd door een prachtige tropische tuin en heeft een bar, restaurant, zwembad en een lounge gedeelte, die uitermate geschikt is voor feesten en partijen. De lounge kan volledig gescheiden worden van het restaurant.


De combinatie restaurant-lounge-zwembad leent zich perfect voor de ontvangst tot ruim 1000 gasten.   
Classics bar restaurant staat voor echte klassiekers van gerechten zoals carpaccio, ossenhaas met pepersaus en natuurlijk de Antiliaanse stoba.

De keuken is geopend vanaf 8.00u tot 15.00u en 18.00u tot 22.00u.

Maandag fondue
Elke maandag organiseerd Classics de bekende Fondue night. Tijdens deze avond heeft u de keuze uit kaas, vlees of chocolade fondue, natuurlijk kunt ook heerlijke gerechten kiezen van de A la carte. 
Kaasfondue 32,50 naf pp.
Vleesfondue 38,50 naf pp.

Dinsdag pannenkoekenavond
Op dinsdag kunt u in restaurant Classics genieten van echte Hollandse gezelligheid en natuurlijk van de oer Hollandse keuken, namelijk pannenkoeken. U heeft keuze uit pannenkoeken met bacon, kaas, stroop, fruit, ijs of lekker simpel met poedersuiker.
Losse pannenkoeken 9,00 naf pp.
Onbeperkt pannenkoeken buffet 25,00 naf pp.

Woensdag Mixed Grill
Houdt u wel van een lekker stukje vlees? Kom dan naar de mixed grill night bij Classics. Aan tafel worden verschillende soorten vlees geserveerd: ossenhaas, varkenshaas, kipsaté en garnalen. Deze kunt u zelf aan tafel grillen.
38,50 naf pp.

Donderdag Pasta Buffet
Stel je eigen pasta samen! Door keuze uit verschillende soorten pasta, saus en ingrediŽnten kunt u een eigen combinatie samenstellen.
25,00 naf pp.

Mexican Friday
Kom naar Classics voor Mexicaanse specials. U kunt hier genieten van nacho's, taco's met vis of vlees, en quessidillas.
Prijs verschilt per gerecht.


Zondagavond BBQ night 
Vanaf 18.00u is het buffet geopend en heeft u  keuze uit verschillende salades, vlees- en vis-soorten.

Reserveren voor de specials is aanbevolen.


Hiernaast is het ook mogelijk om een BBQ te huren om mee te nemen naar het strand of gewoon bij uw huisje te gebruiken. Hierbij ontvangt u een pakket met vlees (kip, varkenshaas, ossenhaas en hamburgers), salades en brood.
38,50 naf pp.